SPORTSKI CENTAR

Nositelj projektnih aktivnosti je HKUD „Fra Jozo Križić“ Roško Polje

Računi preko kojih se mogu vršiti uplate su kod Addiko Banka Poslovnica Tomislavgrad:

Žiro račun broj:3060050000677561

Za uplate iz inozemstva:

Devizni račun: :7100-4281185200004

SWIFT:HAABBA22

IBAN:BA39 3060 2037 9068 9441

Prilikom uplate potrebno je naglasiti „Primatelj HKUD „Fra Jozo Križić“ Roško Polje

Svrha uplate“ Izgradnja Sportskog centra „

Vrijednost cijelog projekta je cca 115,000,00 KM s PDV-om. Radi se o polaganju novog sloja asfalta na postojeće igralište i proširenje za 1 m. Uz asfalt se planiraju uraditi montažne tribine, kupiti i montažnu binu za potrebe Roškog kulturnog ljeta, postaviti nove golove i koševe, nove zaštitne mreže, pojačati rasvjetu sa novim rasvjetnim tijelima.

U drugoj fazi nam je plan napraviti dječje igralište sa kompletnom infrastrukturom i opremom za djecu(ljuljačke, klackalice, pješčanici, konjići i sl).

Treća faza-uređenje središnjeg dijela dvorišta

Načelnik je obećao u sve ovo uključiti i obnovu sanitarnog čvora i dvije učionice u školi, sredstvima iz općinskog proračuna.

Od ukupnog iznosa 115,000,00 KM Rožani bi trebali prikupiti 50,000,00 KM, a ostatak će uplatiti općina Tomislavgrad, ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ, Vlada RH preko Državnog ureda za Hrvate izvan RH( temeljem Javnog poziva za sufinanciranje projekata od interesa za Hrvate izvan RH).Znači pripremamo projekte za Javne pozive i Natječaje kako u BiH, tako i u RH, jer se ne želimo oslanjati samo na sredstva prikupljena od strane mještana.

Plan i dinamika je slijedeća: Do Božića imati završen projekt po fazama izgradnje i za Božić imati prezentaciju do tada urađenog i informaciju do tada prikupljenih sredstava.

Pozivamo sve koji mogu i žele podržati naš projekt da se uključe i svojom novčanom uplatom doprinesu kako bi smo do ljeta 2018.imali bar prvu fazu završenu. Napravimo centar da se svi ponosimo .

U privitku se nalazi prezentacija idejnog projekta. Sva pitanja, prijedlozi, mišljenja su dobrodošla.

Širite ovu priču dalje , da što više ljudi vidi i uključi se kako Rožana tako i naših prijatelja. Ugradimo dio sebe, kamen po kamen palača..

Sve donacije će se objaviti .

 

Iva Krajina

 

LISTE DONATORA

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Ped-Zavelim